<<<<<

Jo. För att få sådant här att snurra behövs det eldsjälar. Och här nedan finner du en lite kortare beskrivning av några av oss. Finns givetvis många fler magiska människor, men det är primärt dessa personer som nu driver denna insamling.

Louise Wiklund Brida / Sekreterare
Mamma till Edith, 5 år, bor i Sätra Äng med Giorgio. Jurist i botten, försäkringstjänsteman dagtid. Engagerad inom Enebybergsgymnasterna och Danderyds Hembygdsförening, så ingen iskänning där. Men, Edith fullkomligen ÄLSKAR att åka skridskor och grät hjärtskärande när hon fick höra att hon inte skulle få åka mer på Vallen. Så för att jag ska kunna se henne i ögonen gör jag allt jag kan för att hon ska få fortsätta åka där.  Själv är jag vingligare än Bambi på isen.

Mathias Wellström / Ordförande
Gift med Camilla och boende några stenkast från Danderydsvallen. Pappa till Anton, 9 år och Alfred 6 år. Älskar att vara ute, året om, och hänger på Vallen så gott som dagligen. Marknadsekonom, entreprenör (TRIB, mfl), engagerad i DSK Fotboll och Innebandy. Ursprungligen från Ekerö. Urusel på skridskor, men idrottar annars mer än gärna. Just nu är padel det jag pysslar med mest och helst.

Johan Lindholm / Ledamot
Född, uppväxt och boende i Danderyd. Pappa till Märta och Melker, 18 respektive 16 år. Har haft Vallen som mitt andra hem från mina första skridskoskär på den mindre isen, via hockeyskolan, fotbollsskolan, P68 i fotboll och ishockey, A-laget i fotboll, tränare för P74, F01, P03, ordförande för DSK Fotboll, styrelseledamot i DSK:s huvudstyrelse, initiativtagare för Vallens konstgräs till veteranlaget i fotboll. Startade Danderyds Innebandyklubb (idag en del av DSK), delaktig i omstarten av DSK Volleyboll, varit ledare i SDE P03 samt sitter i styrelsen för Danderyds Golfklubb. Idrottslärare och hälsopedagog som brinner för idrott, ungdomar och föreningsliv!

Magnus Engdahl / Ledamot
Gift med Elisabet, pappa till Sophie 12 år och Carl 9 år. Bor på Ekbacksvägen och är delägare och VD hos fastighetsmäklaren Vincent Forssbeck. Mina barn har tagit sina första skär på Vallen och det vore tråkigt om inte andra och nyinflyttade familjer får samma chansen.

Henrik Olsson / Kassör
Bor i Danderyd och är pappa till Aston som gillar att åka skridskor. Har ansvarat för ishockeyskolor i Danderyd och spelar i SDE Vets. Utöver detta mångårig ishockeytränare för ungdomslag i kommunen och tidigare ledamot i ishockeysektionens styrelse i DSK samt i SDE’s styrelse. Mycket hockey, men gillar att det är så många fler än just aktiva hockeyspelare som kommer ner till Vallen för att skjuta några skott, lira en match eller bara åka lite. Vallen är en viktig mötesplats, speciellt vintertid då många är alltför mycket inomhus.

Pär Jansson / Suppleant
Född och uppvuxen i Danderyd och bor norr om Träsket… förlåt, Nora fågelsjö heter det ju. Har spelat Fotboll och Ishockey i kommunens ALLA föreningar men hjärtat brinner för DSK och Vallen.
Ledare i DSK Fotboll och P07 (tidigare även varit ledare för F04). Eva och jag har tre gemensamma barn på 9, 13 och 15 år. Jobbar som IT-Konsult och är grym på skridskor.

Helena Ehnbom / Suppleant

info@tvaisarideellforening.se
Danderydsvallen
Swish: 1234073821